Echipa Medicală » Gastroenterologie » Conf. Dr. Dana Crișan
Dr. Dana Crișan Medic Specialist Gastroenterolog Clinica UroPoint Cluj-Napoca

PROFIL MEDIC

CONF. DR. DANA CRIȘAN

Dr. Dana Crișan este medic primar de interne și medic specialist gastroenterolog profesând în cadrul Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca. A absolvit Universitate de Medicina și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în prezent fiind prodecan științific in cadrul aceleeași universități.

Are competențe medicale în endoscopia digestivă superioară și inferioară, diagnostică și terapeutică, ecografie abdominală, ecografie Doppler vasculară, ecografie intervențională și evaluare neinvazivă a hepatopatiilor difuze prin tehnici elastografice (Fibroscan, tehnica ARFI, elastografie color). Este membru activ în societăți științifice atât naționale cât și internaționale.

Dr. Dana Crișan a obținut 10 premii pentru activitatea științifică și este membru în 3 granturi naționale și 1 internațional. A publicat numeroase articole științifice și capitole de cărți de specialitate, a participat la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale. A participat la stagii de pregătire și perfecționare a cunoștințelor profesionale la diferite universități din Italia. 

Servicii oferite in clinică

Investigații
Consultație
Consultație cu ecografie
Interpretare analize
Ecografie abdominală
Endoscopie digestivă superioară
Endoscopie digestivă inferioară
Endoscopie digestivă superioară cu examen histopatologic
Endoscopie digestivă inferioară cu examen histopatologic

Programare

Pentru programări telefonice apelați 0364 915 sau completați formularul de mai jos.

Dorești o programare?

Vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon 0364 915 sau 0364 431001 la adresa de email contact@uropoint.ro