Echipa Medicală

Echipa medicală a Clinicii UroPoint este formată din medici integri, cu reacție față de nevoile pacientului și preocupare permanentă pentru excelență și dezvoltare profesională. Credem cu tărie în echipele medicale multidisciplinare care evaluează și decid împreună asupra celor mai bune soluții.

Echipa de Urologie

Clinica UroPoint, prin cele 6 specializări, este o clinică care abordează fiecare caz într-o manieră multidisciplinară și astfel completă.

Clinica UroPoint Urologie Cluj-Napoca

Urologie

Echipa de Urologie a clinicii UroPoint este formată din medici supraspecializați în chirurgie robotică, în chirurgie laparoscopică, în endoscopie și ureteroscopie flexibilă, în chirurgie laser și biopsie fusion și în uro-pediatrie.

Cllinica UroPoint Cardiologie Cluj-Napoca

Cardiologie

Echipa de cardiologie a clinicii UroPoint este formată din medici supraspecializați care vin în întâmpinarea tuturor problemelor dumneavoastră de sănătate. Te invităm să faci cunoștință cu medicii noștri.

Clinica UroPoint Gastroenterologie Cluj-Napoca

Gastroenterologie

Echipa de gastroenterologie a clinicii UroPoint este formată din medici supraspecializați care vin în întâmpinarea tuturor problemelor dumneavoastră de sănătate. Te invităm să faci cunoștință cu medicii noștri.

Clinica UroPoint Neurologie Cluj-Napoca

Neurologie

Echipa de neurologie a clinicii UroPoint este formată din medici supraspecializați care vin în întâmpinarea tuturor problemelor dumneavoastră de sănătate. Te invităm să faci cunoștință cu medicii noștri.

Oncologie Clinica Uropoint

Oncologie

Echipa de oncologie a clinicii UroPoint este formată din medici supraspecializați care vin în întâmpinarea tuturor problemelor dumneavoastră de sănătate. Te invităm să faci cunoștință cu medicii noștri.

Reumatologie

Echipa de reumatologie a clinicii UroPoint este formată din medici supraspecializați care vin în întâmpinarea tuturor problemelor dumneavoastră de sănătate. Te invităm să faci cunoștință cu medicii noștri.

Dorești o programare?

Vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon 0364 915 sau 0364 431001 la adresa de email contact@uropoint.ro