Echipa Medicală » Urologie » Dr. Andrei Boc
Dr. Andrei Boc Medic Primar Urolog Clinica UroPoint - Clinică de Urologie Cluj-Napoca

profil medic

DR. ANDREI BOC

Dr. Andrei Boc este medic primar urolog și profesează în cadrul Spitalului Municipal din Cluj-Napoca.

Are competențe medicale în chirurgia minim invazivă a litiazei renale, chirurgia endoscopică a afecțiunilor benigne și maligne urologice, precum și chirurgia laparoscopică. Este membru activ în societăți profesionale de profil, naționale și internaționale: Asociația Română de Urologie, Asociația Europeană de Urologie și Societatea Internațională de Urologie.

Este doctor în științe medicale, a publicat numeroase articole științifice și capitole de cărți de specialitate, a participat la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale. A continuat perfecționarea, instruirea și îmbunătățirea cunoștințelor profesionale prin participarea la numeroase stagii de pregatire la universități și clinici din Polonia, Franța, Belgia și Italia, în domeniul transplantului renal robotic, chirurgiei percutanată renală, aplicații ale tehnicilor laser în tratamentul adenomului de prostată, precum și în tratamentul prin ureteroscopie flexibile a litiazei renale.

Servicii oferite în clinică

Investigații
Consultație
Interpretare analize
Control periodic
Cistoscopie + NBI
Cistoscopie + NBI + Biopsie
Suprimare stent
Biopsie fusion cu examen histopatologic inclus
Biopsie sistematică cu examen histopatologic inclus
Instilații
Schimbare sonda

Programare

Pentru programări telefonice apelați 0364 915 sau completați formularul de mai jos.

Dorești o programare?

Vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon 0364 915 sau 0364 431001 la adresa de email contact@uropoint.ro