Termeni și condiții de utilizare

TERMENI ȘI CONDIȚII GDPR

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului UROPOINT.RO

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va incerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului UROPOINT.RO de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. Medteam Transilvania S.R.L, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

S.C. Medteam Transilvania S.R.L deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibila de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. Medteam Transilvania S.R.L, care îsi rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului UROPOINT.RO este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. Medteam Transilvania S.R.L. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. Medteam Transilvania S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii UROPOINT.RO sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai usor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe UROPOINT.RO sunt de interes general si sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii UROPOINT.RO pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul UROPOINT.RO nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților UROPOINT.RO.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor S.C. Medteam Transilvania S.R.L. S.C. Medteam Transilvania S.R.L nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispozitie a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, S.C. Medteam Transilvania S.R.L nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele UROPOINT.RO, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului UROPOINT.RO nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea UROPOINT.RO în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web UROPOINT.RO, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea UROPOINT.RO nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

UROPOINT.RO nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligentă față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

S.C. Medteam Transilvania S.R.L nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. Medteam Transilvania S.R.L prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. Medteam Transilvania S.R.L, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. Medteam Transilvania S.R.L utile în legatura cu conținutul site-ului și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

S.C. Medteam Transilvania S.R.L nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul UROPOINT.RO si care ofera date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. Medteam Transilvania S.R.L; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către S.C. Medteam Transilvania S.R.L a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de S.C. Medteam Transilvania S.R.L și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

S.C. Medteam Transilvania S.R.L va pastra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Dorești o programare?

Vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon 0364 915 sau 0364 431001 la adresa de email contact@uropoint.ro