Ce servicii oferim

Echipa medicală a Clinicii UroPoint este formată din medici integri, cu reacție față de nevoile pacientului si preocupare permanentă pentru excelență și dezvoltare profesională. Credem cu tărie în echipele medicale multidisciplinare care evaluează și decid împreună asupra celor mai bune soluții. Clinica UroPoint prin cele 6 specializări, este o clinică care abordează fiecare caz într-o manieră multidisciplinară și astfel completă.

servicii urologie

Urologie

Echipa medicală de urologie vă stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, proceduri și investigații cu accent pe calitatea actului medical. Descoperiți întreaga gamă de servicii folosind butonul ‘Mai multe’.

cardiologie

Cardiologie

Echipa medicală de cardiologie vă stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, proceduri și investigații cu accent pe calitatea actului medical. Descoperiți întreaga gamă de servicii folosind butonul ‘Mai multe’.

gastroenterlogie

Gastroenterologie

Echipa medicală de gastroenterologie vă stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, proceduri și investigații cu accent pe calitatea actului medical. Descoperiți întreaga gamă de servicii folosind butonul ‘Mai multe’.

neurologie

Neurologie

Echipa medicală de neurologie vă stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, proceduri și investigații cu accent pe calitatea actului medical. Descoperiți întreaga gamă de servicii folosind butonul ‘Mai multe’.

Oncologie Clinica Uropoint

Oncologie

Echipa medicală de oncologie vă stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, proceduri și investigații cu accent pe calitatea actului medical. Descoperiți întreaga gamă de servicii folosind butonul ‘Mai multe’.

Reumatologie

Echipa medicală de reumatologie vă stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii medicale, proceduri și investigații cu accent pe calitatea actului medical. Descoperiți întreaga gamă de servicii folosind butonul ‘Mai multe’.

Dorești o programare?

Vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon 0364 915 sau 0364 431001 la adresa de email contact@uropoint.ro