Echipa Medicală » Urologie » Asist. Univ. Dr. Iulia Andraș

profil medic

ASIST. UNIV. DR. IULIA ANDRAȘ

Dr. Iulia Andraș este medic specialist urolog și profesează cadrul Spitalului Clinic Municipal din Cluj-Napoca.

Este asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca începând cu anul 2018.

Are competențe în uro-oncologie, chirurgie și transplant renal robotic, chirurgie laparoscopică 3D și biopsie de prostată ghidată prin fuziune cu rezonantă magnetică (IRM-US fusion). Este membru activ în societăți profesionale de profil din țară și din străinătate: Asociația Română de Urologie, Asociația Europeană de Urologie, Asociația Romană de Chirurgie Endoscopică și Young Academic Urologists.

A publicat numeroase articole științifice, capitole și cărți de specialitate, a participat la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale. A participat la numeroase stagii de pregătire și perfecționare a cunoștințelor profesionale la diferite universități și clinici din Belgia, în domeniul chirurgiei robotice și transplantului renal robotic .

Servicii oferite în clinică

Investigații
Consultație
Interpretare analize
Control periodic
Cistoscopie + NBI
Cistoscopie + NBI + Biopsie
Suprimare stent
Biopsie fusion cu examen histopatologic inclus
Biopsie sistematică cu examen histopatologic inclus
Instilații
Schimbare sondă
Uroflowmetrie

Programare

Pentru progrămari telefonice apelați 0364 915 sau completați formularul de mai jos.

Dorești o programare?

Vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon 0364 915 sau 0364 431001 la adresa de email contact@uropoint.ro