Servicii » Urologie | UroPoint

Investigații

urologie

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar (rinichi, uretere, vezică urinară, prostată), ale glandei suprarenale și ale sistemului reproducător masculin.

Echipa medicală a clinicii UroPoint excelează în diagnosticarea și tratarea problemelor care afectează tractul urinar masculin și feminin, precum și organele reproducătoare masculine. De la tratamentul chirurgical al cancerelor aparatului uro-genital, până la restabilirea fertilității, tratarea pietrelor la rinichi și abordarea incontinenței urinare, experții de la clinica UroPoint oferă îngrijire la cele mai înalte standarde.

Departamentul de urologie al clinicii UroPoint este compus din mai mulți medici urologi supraspecializați în chirurgie robotică, în chirurgie laparoscopică, în endoscopie și ureteroscopie flexibilă, în chirurgie laser, în uro-pediatrie și biopsie de prostată IRM-fusion.

Echipa de urologie lucrează în colaborare cu alți profesioniști din specialități conexe din cadrul clinicii UroPoint – inclusiv cardiologie, chirurgie generală, gastroenterologie, neurologie și reumatologie – oferind astfel o abordare multidisciplinară și completă pentru fiecare caz.

Medicii urologi din cadrul clinicii de urologie tratează în mod activ o gamă largă de afecțiuni urologice, inclusiv:

Când să te prezinți la un consult urologic?

Dacă aveți unul din simptomele menționate mai jos, este necesar un consult efectuat de un medic urolog.

Tarife

InvestigațiePreț
Consultație400 RON
Interpretare analize50 RON
Control periodic300 RON
Cistoscopie + NBI750 RON
Cistoscopie + NBI + Biopsie 1500 RON
Suprimare stent750 RON
Biopsie fusion cu examen histopatologic inclus2500 RON
Biopsie sistematică cu examen histopatologic inclus1500 RON
Instilații150 RON
Schimbare sondă150 RON
Uroflowmetrie100 RON

Vezi >> Biopsia fusion | Ce presupune procedura?

Dorești o programare?

Vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon 0364 915 sau 0364 431001 la adresa de email contact@uropoint.ro