Echipa Medicală » Urologie » Dr. Emanuel Darius Căta
Dr. Emanuel Darius Căta Medic Specialist Urolog

PROFIL MEDIC

Dr. Emanuel Darius Căta

Dr. Emanuel Darius Căta este medic specialist și cadru didactic asociat la catedra de urologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca.

Formarea în cadrul rezidențiatul a fost efectuată sub îndrumarea Prof. Dr. Nicolae Crișan. De asemenea, a efectuat un stagiu de pregătire în perioada mai-noiembrie 2021 în uro-oncologie și transplant renal în cadrul Spitalului European Georges Pompidou, Paris, sub îndrumarea Prof. Dr. Arnaud Mejean. 

În anul 2022 sub îndrumarea Prof. Dr. Ioan Coman a obținut titlul de Doctor în Științe Medicale, susținând lucrarea cu titlul ”Strategii personalizate de diagnostic în cancerul de prostată prin integrarea rezonanței magnetice multiparametrice și a biopsiei prostatice prin fuziune”.

Domeniile de interes sunt uro-oncologia, chirurgia minim invazivă (laparoscopică 3D și robotică), endourologie (patologie urolitiazica, patologie benigna prostatică, patologie malignă vezicală). Este membru al Asociației Europene de Urologie și al Asociației Române de Urologie.

Arii de interes

Activitate de cercetare și publicații

Membru în societățile medicale

Servicii oferite în clinică

Investigații
Consultație
Interpretare analize
Control periodic
Cistoscopie + NBI
Cistoscopie + NBI + Biopsie
Suprimare stent
Biopsie fusion cu examen histopatologic inclus
Biopsie sistematică cu examen histopatologic inclus
Instilații
Schimbare sondă
Uroflowmetrie

Programare

Pentru programări telefonice apelați 0364 915 sau completați formularul de mai jos.

Dorești o programare?

Vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon 0364 915 sau 0364 431001 la adresa de email contact@uropoint.ro