Echipa Medicală » Urologie » Dr. Florentin Dobrotă

Cred cu tărie că medicina modernă înseamnă, astăzi, o expertiză medicală aprofundată coroborată însă cu o abordare empatică a fiecarui caz. Astfel, pentru a obține rezultate clinice optime, reușesc să construiesc cu fiecare pacient o relație de încredere și familiaritate bazată pe comunicare și respect.

PROFIL MEDIC

DR. FLORENTIN DOBROTĂ

Dr. Florentin Dobrotă este medic primar urolog și profesează în cadrul Spitalului Municipal Cluj-Napoca din 2015.

În anul 2016 a absolvit un stagiu de pregătire în cadrul Spitalului Universitar Motol,Praga, Cehia, sub coordonarea profesorului Babjuk Marko un expert la nivel european în endourologie și managementul tumorilor vezicale. Ulterior, în 2018, s-a perfecționat în managementul minim invaziv al litiazei renale, litotritia LASER și ureteroscopie flexibilă în cadrul Spitalului Universitar din Troyes, Franța. La începutul anului 2022 ,dr. Dobrotă a parcurs un stagiu de pregătire în Grecia, la Universitatea din Patras, alături de prof. Liatsikos
Evangelos, coordonator al Secțiunii Europene de Uro-Tehnologie din cadrul Asociației Europene de Urologie. Pe parcursul acestui stagiu a efectuat intervenții chirurgicale minim invazive: ureteroscopii flexibile, mini nefrolitotomii percutanate, enucleerea HolmiummLASER a prostatei.

Dr. Dobrotă Florentin este membru în 5 asociații medicale, printre care membru al Asociației Europene de Urologie începând cu anul 2015.

Arii de interes

Servicii oferite în clinică

Investigații
Consultație
Interpretare analize
Control periodic
Cistoscopie + NBI
Cistoscopie + NBI + Biopsie
Suprimare stent
Biopsie fusion cu examen histopatologic inclus
Biopsie sistematică cu examen histopatologic inclus
Instilații
Schimbare sondă
Uroflowmetrie

Programare

Pentru programări telefonice apelați 0364 915 sau completați formularul de mai jos.

Dorești o programare?

Vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon 0364 915 sau 0364 431001 la adresa de email contact@uropoint.ro